Openstaande vacatures

Kom werken bij het Atlas College!


Open sollicitatie


Geen geschikte vacature gevonden, maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij het Atlas College? Laat het ons weten via een open sollicitatie. Klik hieronder op de button open sollicitatie. 


Hoe onze sollicitatieprocedure er uit ziet:

Als wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, dan krijg je van ons een e-mail met daarin toegang tot de sollicitatieportal op deze website.
De eerste keer maak je een inlognaam en wachtwoord aan. De keren daarna kun je rechtsboven op "Inloggen" klikken, je krijgt dan toegang tot de portal.
Hier vind je alle informatie en communicatie over jouw sollicitatie. 
Elke keer als er een bericht van ons voor je klaarstaat in de sollicitatieportal, ontvang je ook een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht.

NB. Wanneer je een sollicitatie instuurt, ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die voortvloeien uit de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
Je gegevens worden standaard een halfjaar in portefeuille bewaard, daarna worden je gegevens vernietigd. Heb je hier bezwaar tegen dan kun je dit aangeven door een mailtje te sturen naar pz@atlascollege.nl .


Heb je vragen over het sollicitatieproces? 
Neem dan contact op met de afdeling P&O
via telefoonnummer: 0229-206020 of via pz@atlascollege.nl 

Stap 1: Kies de vacature waar je op wilt solliciteren

Klik op de knop 'Solliciteren' bij de vacature.

Stap 2: Maak je sollicitatie aan

Vul al je gegevens in op het formulier,
voeg je CV en motivatie toe als bijlage.
Kies 'Aanmaken' en jouw sollicitatie wordt verstuurd! 

Stap 3: Toegang tot onze sollicitatieportal

Je ontvangt nu een mail waarin we je sollicitatie bevestigen. In diezelfde mail vragen we je ook om je te registreren op onze sollicitatieportal. Alle verdere communicatie over je sollicitatie(s) vind je hier terug onder het kopje  'mijn sollicitaties'.